Een fotoboek maken bij Fotobister doe je gemakkelijk en snel in een van onze twee online fotoboek design programma’s. Kies het formaat van je fotoboek, de kaftsoort, het design of een eigen ontwerp en voeg vervolgens je mooiste foto’s toe aan jouw fotoboek. Maak het boek helemaal naar eigen wens, voeg leuke teksten toe en geniet van een album op echt fotopapier en een snelle levering.

Of je nu kiest voor een groot fotoboek van 20x30cm of gaat voor een handig klein formaat fotoboek van 15x20cm, met je eigen fotoboek van Fotobister en jouw favoriete foto’s zul jij nog lang na genieten van al die mooie herinneringen.

Bij Fotobister kunt u kiezen uit twee soorten fotoalbums.

Het ClixxPixx album is een een layflat album voorzien van vier ringen waarin de pagina’s zitten. Het voordeel hiervan is dat op een later moment nog losse pagina’s toegevoegd kunnen worden. Dat is vooral handig bij een baby album. Zo blijft het album altijd up-to-date.

Het MyBook album is een gebonden album, verkrijgbaar met een grote variatie aan kaften. Ook is het mogelijk om uw eigen foto op de omslag te laten printen. Elk album heeft zijn eigen ontwerp tool. De software van de ClixxPixx albums werkt niet op apple computers.

Voor Apple computers

Download hier de designsoftware voor de MyBook collectie voor Apple computers
Gebruik code EU-4S3L bij installatie

Voor windows computers

Download hier de designsoftware voor de MyBook collectie voor Windows computers
Gebruik code EU-4S3L bij installatie

Clixxlixx voor windows

Download hier de designsoftware voor de Clixxpixx collectie voor Windows computers
Voor de MyBook collectie zijn op dit moment (later meer)de volgende covers beschikbaar. Vul bij het bestellen de kleur van jouw keuze in. De covers van de Clixxpixx albums kunt u vinden nadat u de software gedownload heeft.
× Hoe kan ik je helpen?