Smart picture creation app

Gratis foto-App: “Smart Picture Creation

Foto’s online bestellen vanaf uw telefoon of tablet was nog nooit zo makkelijk! Gebruik hiervoor onze nieuwe app.

Foto’s online bestellen vanaf uw mobiele telefoon of tablet was nog nooit zo makkelijk: de meest gebruikte fotoformaten vind je in de App en uitsnedes zijn zeer eenvoudig te maken. Hierna is alleen het een kwestie van het aantal gewenste afdrukken invoeren en afronden!

De software plaatst de foto’s direct in de wachtrij een van onze fotoprinters. Dit betekent dat wij de order niet handmatig in het systeem hoeven te zetten en dat de afdrukken een uur later voor u klaar kunnen liggen in de winkel. Of dezelfde dag nog kunnen worden verstuurd, als u daarvoor heeft gekozen. 

“Smart Picture Creation”: downloads

Je hoeft “Smart Picture creation” niet perse als App met een mobiele telefoon of tablet te gebruiken: ook voor thuis op de computer hebben we deze software beschikbaar. 

De links naar de downloads vind je hier beneden. Na de installatie vul je onderstaande code in en je gegevens en je bent klaar om van start te gaan! 

Omdat dit voor ons minder arbeidsintensief is kunnen wij de prijzen voor de opdrachten die wij op deze manier ontvangen lager houden dan de reguliere afdrukprijzen. Doe hier dus je voordeel mee!

De waardering van www.fotobister.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 526 reviews.