Je leven op foto’s vastgelegd
Je herkent het vast wel: je hebt een fijne tijd met vriendinnen die je niet zo vaak meer ziet. Jullie zijn namelijk samen een gezellig weekendje weg in binnen- of buitenland. Quality-time! Overdag zon, zee en strand en ‘s avonds heerlijk eten en een lekker drankje erbij, kortom: fijne herinneringen. Of denk aan de kiekjes die je hebt geschoten tijdens dat muziekfestival toen je die met vrienden bezocht. Of de trouwdag van je beste vriendin, die jij van kapper tot eindfeest vastlegde op beeld. Alle leuke uitjes en evenementen op die dagen heb je gefotografeerd met je digitale fotocamera of mobiele telefoon. Je galerie, filmrol of computer staat inmiddels vol met honderden mooie herinneringen. Heel anders dan de tijd waarin je nog fotorolletjes in moest leveren en lang moest wachten voordat je je herinneringen op beeld kon laten zien. Je kunt je plaatjes nu namelijk overal delen en showen met iedereen. Daarentegen heb je vandaag de dag steeds minder een papieren foto in je handen en blijven je afbeeldingen vaak ongezien in je filmrol staan.

Foto’s afdrukken
Jammer, want de herinnering wordt er wel tastbaarder van. Denk terug aan vroeger, toen je een persoonlijk fotoboek of een stapeltje vakantiefoto’s uit de kast kon pakken wanneer er visite langskwam. Wat zou het leuk zijn om al die digitale foto’s die je als bestand op je smartphone, tablet of computer hebt staan snel te kunnen afdrukken van hoog niveau! Zodat je je vriendinnen en vrienden de dag na je uitje of evenement allemaal een aantal exemplaren kan meegeven, als aandenken van jullie gezellige samenzijn. Meer en meer foto’s worden tegenwoordig snel gemaakt met digitale apparaten zoals digitale camera’s, mobiele telefoons en tablets. Maar afdrukken met een eigen printer doe je niet zo vaak meer. Ten eerste duurt dat duurt lang, het proces is dus niet snel en ten tweede: zelf printen geeft vaak ook niet altijd de juiste kwaliteit die je zou willen. Tegenwoordig schiet het daadwerkelijk afdrukken van je gemaakte foto’s er meestal bij in. Terwijl je er niet aan zou moeten denken dat je afbeeldingen door het kapot vallen van je telefoon of het crashen van je harde schijf allemaal weg zouden zijn. Gelukkig hebben we de foto’s nog?

Kwaliteit en snel
Goed nieuws voor fotografen die in het bezit zijn van digitale fotoapparatuur, die perfecte kwaliteit en snelle service willen, want via www.fotobister.nl is het mogelijk om online snel je foto’s te laten afdrukken van hoog niveau. Wanneer je je afbeeldingen tot vier uur ’s middags bestelt bij onze shop, heb je je foto’s van je uitje of die mooie trouwdag de volgende werkdag in huis. Wanneer je de foto’s bij wijze van verrassing wil meegeven aan je gezelschap, maar het door de gezelligheid later is geworden dan 16:00 uur, dan kan je via onze shop nog online bestellen voor 23:59 uur. Ook dan heb je je foto’s nog de volgende werkdag in huis.

De waardering van www.fotobister.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 526 reviews.